Bad Grandpa Stripclub - Geile Vrouwen Willen Neuken?

Regisseur Jeff Tremaine vond het geweldig om Jackass Presents: Bad Grandpa op sex zien, op te nemen, maar het was in feite vragen om problemen. Na de zoveelste oude-man-loopt-mannelijke-stripclub-binnen of jong-kind-zuipt-samen-met-opa-in-het-park scène heb je het als kijker wel weer gezien. De kleine man zal hierdoor richting de andere kant van het land moeten worden vervoerd om hem bij zijn biologische vader te krijgen. Bad Grandpa pakt de sketch uit de film op en maakt er een soort van verhaaltje omheen. Drugsdealtjes voor een stripclub in het Istanbul van de nacht. De (bad grandpa) sketches vond ik altijd het minste van de films; mede omdat je dan vaak ook afhankelijk bent van de reacties van de omstanders, maar ook omdat Johnny Knoxville alleen Jackass niet zó succesvol maakt.

Deze put staat na een aantal sketches al vrij snel droog. De film kent diepe dalen, maar daar tegenover gratis kutje neuken, tegenover staat de goed werkende chemie tussen de twee hoofdrolspelers die wordt gecomplementeerd door een sterke soundtrack. De eerste misstap doet zich al snel voor in de vorm van een greep naar het vulgaire.

Johnny Knoxville riskeerde tijdens de opnames van Bad Grandpa een paar rake klappen, onder meer van een gespierde mannelijke stripper die het niet kon waarderen dat opa Irving met zijn broek op de knieën zijn act in een stripclub verstierde.

Bad Grandpa Stripclub: Vrouwen Die Seks Willen!

Onschuldige charme Toch is Bad Grandpa niet volledig zonder daadwerkelijke humor.

2018-01-21 01:50:34 bad grandpa stripclub Deze vreemde spin-off kent zijn momenten, maar is als geheel een onsamenhangend rommeltje.
2018-05-18 09:30:02 geile vrouwen willen neuken Een oude blinde man die niet met , met zijn blindestok overweg kan?

Het opzoeken van het gevaar zelf was de crux, niet het overwinnen ervan. Ik snap waarom ze dat hebben gedaan, maar voor mij werkt het niet. Johnny: "Achteraf gezien bleek hij een volleerd bokser seksdate den bosch . Uiteraard het liefst zo gevaarlijk en pijnlijk mogelijk. Het aaneen verbinden van de sketches door middel van een simpel plot is geen slecht idee, maar het gat tussen de twee werelden blijft toch te groot.

Als er dan nog een zoetsappig indienummer onder gegooid wordt, ontstaan er wat oprechte feel good momenten.

Of de stunt daadwerkelijk wordt uitgevoerd, doet er niet zoveel toe.

Bad Grandpa draait rond een eerder opgevoerde sketch, waarin Knoxville zich uitleeft als vunzige, geile bejaarde, zo'n type dat gore praat verkoopt aan de bezoeksters van bad grandpa stripclub, van de ladies' night in een stripclub, om zich pas later te realiseren dat de daadwerkelijke strippers deze avond mannen zijn.

Zogenaamde hilariteit ontstaat wanneer hij onwetende omstanders vraagt hem te helpen.

$$$$NOOPPPP 30 Nov 14
The part on when he went to that man 😂😂😂😂